Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Labirent 2 Alev Deneyleri

Labirent 2 Alev Deneyleri

Labirent 2 Alev Deneyleri

Labirent 2 Alev Deneyleri 18 Eylül 2015 tarihinde seyiriciler ile buluşacak olan ilk eserin devam filmidir. Eserin yönetmenliğini ilk eserde olduğu gibi Wes Ball yönetmen koltuğunda oturmaktadır. Eser Macera , Bilimkurgu ve Aksiyon severler tarafından merakla beklenen bir yapıttır.

Brenda rolü için Hailee Steinfeld ve Emma Roberts ile görüşüldü ancak rol Rosa Salazar´ın oldu.

Labirent: Alev Deneyleri, Labirent serisinin ikinci eseri olma niteliğini gösteriyor.

Eserin orijinal adı Maze Runner: The Scorch Trials´dır.

Yapıtta Dylan O´Brien , Thomas Brodie-Sangster , Kaya Scodelario , Giancarlo Esposito , Lili Taylor gibi isimler rol almaktadır.

Eserin üçlemesinden sinemaya ilk kez 2014 yılında uyarlanan ve vizyona sunulan Labirent Ölümcül Kaçış eserinden sonra Labirent Alev Deneyleri adlı eserde 1. eserde olduğu gibi serinin 2. kitabından uyarlanarak 16 Eylül 2015 tarihinde sinemaseverlerle buluşacak. Wes Ball´ın 2. kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu Labirent 2 eserinde bire bir kitabın yazarı James Dashner´ın yazdıkları tarafından kurgusu sağlanıyor. Fakat eserde bazı değişikliklere gidilmiş olduğu çok belli oluyor. Eserde bazı karakterlerin eklenip çıkarılması ve senaryonun değişmesi de cabası olmuş. Başrollerde yine ilk eserde gördüğümüz Dylan O´Brien ile birlikte Thomas Brodie-Sangster ve Kaya Scodelario gibi isimleri bizi karşılıyor. Asıl adı The Maze Runner 2 olarak vizyona girecek olan eser 2015 yılında yerini alan eser yine uzun soluklu aksiyon dolu sahneler bize sunuyor.

Eserde bolca aksiyon sahne dolu olması diğer eserde aksiyonu az bulan sinemaseverleri mutlu edeceğe benziyor. Ayrıca bilim kurgu tarzında bir eser olması bilim kurgu seven sinemaseverlerin sevebileceği eser olmasına olanak sağlıyor. Ve bu sayede Star Wars seven kişileri kitlesine dahil etmektedir. Yapıtta alevlerle dolu birçok tuzaktan kurtulmaya çalışan denekler labirentten kurtulmuş olsalar da dış dünya onlar için çok tehlikelidir. Eserin kitabını okuyanlar konuya hâkim olsalar da okumayanlar eseri merakla beklemektedir. Eser 18 Eylül 2015 tarihinde izleyiciler ile buluşacak ilk eserdeki başarısını devam ettirmek isteyen yapımcılar bu eserden daha fazla başarı ve gişe beklediklerini belirtmişlerdir. Yapıta ilk eserden daha fazla uğraşıp daha fazla bütçe ayırdıklarını ve bu eserde ilk eserin 2 katı sinemalarda bulunacaklarını(Tüm Dünya´da) belirtmişlerdir. Ve bu sebeple ilk eserin üstüne ne artı koyabiliriz diye düşünüp ilk eser vizyona girdikten kısa bir süre sonra çekimlere başladığını ve çekimlerde oyuncuları fazla sıkmadık diye belirtmişlerdir ve bu sebeple 2. esere şimdiden çok fazla beklenti olmaktadır. Eserde ayrıca delegelerden bazıları hayatını kaybedecek olması eserde dram dolu sahnelerinde olacağının sinyalini veriyor. 3. Filmin ne zaman çıkacağına dairse bir bilgi bulunmamaktadır.

Labirent 2 izleyip bol aksiyonlu sahnelere tanık olabilirsiniz ve bu sayede serinin 2. eserini seyrederek serinin 3.filmini bekleyebilirsiniz.



Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Ekonomik güven '100'ledi!
Kamu taşınmazlarında eğitim ve yurt faaliyetleri için 'üst hak' değişikliği
Ege Denizi'nde kuvvetli fırtına!
Hazine'den 'altın' kararı!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,16
  • EURO

    35,12% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2273,59% -0,16
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli