Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

BABAM PKK’YA SEMPATİ DUYSA BABALIKTAN REDDEDERİM O GÜN İTİBARİYLE!

BABAM PKK’YA SEMPATİ DUYSA BABALIKTAN REDDEDERİM O GÜN İTİBARİYLE!

BABAM PKK’YA SEMPATİ DUYSA BABALIKTAN REDDEDERİM O GÜN İTİBARİYLE!

Millet ittifakı 2. Sıra milletvekili adayı Ali Abbas Ertürk seçim gezileri kapsamında gittiği Bogazköy’de, Boğazköylü bir vatandaşın ‘’ biz size oy vermek istiyoruz lakin bir pkk yandaşlığı sözü aldı başını gitti biz öyle olmadığını anlayabiliyoruz, birde bu işin aslını siz bize anlatın’’ diye bir soru sordu.

Milletvekili Adayı Ertürk ise sorulan soruya ‘’dağarcığımız çok dar olduğu için konuştuğumuz bu, milletin milli ve dini duygullarını sömürerek oy toplamaya çalışıyoruz. Ben bir siyasetçinin ötesinde sade bir vtandaş olarak Cenabı Allah’la olan kulluk ilişkimi, ibadetimi ve bu vatana olan bağlılığımı hiç kimseye sorgulatmam.

 Öncelikle şunu söyleyim altılı masa 6 siyasi partiden oluşur. Ayağı, o masayı ayakta tutan her siyasi görüşten Türk Milletidir. Arkamızda önümüzde hiç kimse yok. 6 siyasi partiden oluşuyor. İddia edildiği gibi 6 siyasi partinin dışında hiçbirsyasi parti bakanlık almayacak. Sözü geçen parti 81 ilde milletvekilliği listesini çıkartmış durumda ama şimdi bazen insanlar kendi ayıbını gizlemek içinde çamur atar, kendini savunamadığı için çamur atar. Ama buraya olaki Cumhur ittifakının adayları gelirse pek zannetmiyorum ama onlara şunu sorun, HDP bizim içimizde dışımızda yanımızda hiçbir yeriimizde değil ama Hüdapar AK Partinin ta koynunda. Hüdapar seçime girmedi genel başkanıda dahil olmak üzere AK Partinin listesinden seçime girdi. Kim bu Hüdapar, Hüdapar demekte Hizbullah demek’’ dedi

Hüdapar Hizbullah demek Hizbullah ise Gaffar Okan’ı öldürenler!

Sonrasında Hüdapar Hizbullah ilişkisini de açıklayan Ertürk ‘’Hizbullah kim? Ya da Hüdapar kim, Gaffar Okan’ı öldürenler! Devletin mahkeme tutanağında bu ülkenin yigit namuslu vatan evladı Gaffar Okan’ı katledenler Hüdaparın üyesi. Başka ne diyor Hüdapar, bu ay yıldızlı bayrak çok ırkçı diyor, bu bayrağı da kullanmayın diyor. İstiklal marşı çok ırkçı diyor istiklal marşınıda kullanmayın diyor. Anayasanın ilk 3 maddesinin değişmesini istiyor ve Sayın Cumhurbaşkanımız çıkıp bu partiye yerli ve milli diyor. Evet bizim HDP ile yakınlığımız ile ilgili bir şüphe varsa vatan daşımız çıkıp bunu bize soracak. Bizi en ağır şekilde de eleştirecek ama biz her konuşmamızda elimizi vicdanımıza koyacağız. Benim siyasi hayatımda en çok utanç duyduğum şey 2011 yılında Diyarbakır hükümet meydanında bugünki Cumhurbaşkanımız o günkü başbakan protokol koltuğunda oturuyor kürsüde ki sanatçı çıktı şimdi size önderimiz Abdullah Öcalan’ın mektubunu mesajını ileteceğim dedi. Ben başbakan olsam o gün o koltuğu o masayı terkederdim. Bu ülkenin başbakanının oturduğu yerde bir caninin mektubu okunamaz derdim. Onlar yapılmadı pkk Diyarbakır valisinden hoşlanmadı hükümet valiyi değiştirdi. Teröristler cezaevinden çıkacakmış biz iktidar olursak. Yahu niyet okumayın kardeşim siz çıkarttıız 2011 de. Askerimizin katili o teröristleri haburdan çıkarttınız törenle karşıladınız ve konferans verdirdiniz ya. Ben şunu söylemiyorum, AK Parti onu yaptı biz de bunu yaparız. Biz hiçbir terör örgütü ile yan yana gelmeyiz hiç kimsede getiremez. Eğer benim partim ya da 6 partiden bir tanesi bunu yaparsa bırakın o partide bir dakika durmayı, babam pkk ya sempati duysa babalıktan reddederim o gün itibariyle. Bu kadar açık bu kadar net’’ dedi.

 



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli