Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Annemiz bize en büyük hediyedir

Annemiz  bize en büyük hediyedir

Anneler Günü, Mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanacak. Şehirlerde veya köylerde hiç fark etmez anne her yerde annedir. Haydi o zaman bu özel günde onların yüzünü güldürelim.

Mayıs ayını diğer aylardan farklı kılan tek şey içinde anneler gününü barındırmasıdır. Yılda sadece bir kez kutlanan ve yalnızca annelere bu ayın ikinci Pazar günü hediyeler alınır. Bizim de kafamızda ?Acaba anneme ne tür hediye alayım?´ türünden fikirler mutlaka vardır. Hiç meraklanmayın ?buldumbuldum.com´da oldukça fazla çeşit var.  Annemizin hayatını özellikle mutfakta kolaylaştıracak tencere, tava, mutfak robotu, tost makinası, ütü, çaydanlık gibi ürünlerden tutun da yastık, yorgan gibi geniş yelpazede ürünlerden de istifade edebiliriz. Yatağına bakın, eskidi mi, hiç dert değil. Hemen alacağınız güzel bir yatak da annenizin çok hoşuna gidecektir. Yeter ki annenizi çok özel hissettirecek güzel bir hediye olsun. Bunu da yapmak bizim elimizde. Şunu unutmamalıyız, annemiz bizim alacağımız her hediyeyi beğenecektir. Ondan kuşkunuz olmasın. Çünkü anneleri en ufak hediye ile mutlu edebilirsiniz. Aslında böyle önemli bir günde esas amaç, ona hediye almak da değil. Ona sevgimizi sunabilmektir. Bizim onu sevdiğimiz kadar, annemiz daha fazla bizi sever. Anneler günü hediyeleri işte burada çok önem arz ediyor. Eğer mağaza mağaza dolaşıyor ve karar veremiyorsanız bu annenize çok iyi hediye alma isteğinizdendir.

 

Anneye Özel Yemek Menüsü Almak için;

http://www.buldumbuldum.com/hediye/anneye-ozel-yemek-menusu/

 

Anneler hediyelere önem vermezken aslında özel olduklarını hissetmek isterler. Onlara özel olduklarını hissettirmek için ?Anneler Günü Hediyesi´ almalıyız. Mesela internetten ?buldumbuldum.com´a girerek annemize çok iyi bir bluz alabiliriz. Ya da güzel bir elbise. Ya da annemiz kültürel etkinlikleri çok seviyorsa ona güzel bir tiyatro bileti ya da sinema bileti de alabiliriz. Belki bu hediyeleri küçük olarak görebilirsiniz. Ama unutmayın ki, annemiz ne istiyorsa onu almak hediye açısından isabetli olacaktır. Anneler ayrıca sizinle zaman geçirmeye bayılır. Onun için Pazar gününü mutlaka annenize ayırın. Onunla güzel vakit geçirin. Çocukluk günlerinizi hatırlayın. Annenize çocukluğunuzun nasıl geçtiğini anlatmasını isteyin. O günleri tekrar yaşayın. Göreceksiniz çok mutlu olacaksınız. Elbette anneniz de bu mutluluğun baş kahramanı olacaktır. Rüyalarımızın melek yüzlü anneleri için ne yapsak azdır.

 



Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek
Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı
Hızlı trenlerde bayram hediyesi
Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor
ABD'li heyet Türkiye'de
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli